«Мобільним» крадієм, що орудував у Мукачаві виявився 16-річний юнак

У Мукачеві поліція відкрила кримінальне провадження за фактом крадіжки з автомобіля. Правоохоронці оперативно встановили особу, яка причетна до цього злочину, повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

До поліції звернувся мешканець Мукачева та повідомив, що з його автомобіля викрали мобільний телефон, зарядний пристрій до нього та картки пам’яті. Сума збитків становила близько 3 тисяч гривень.

 Правоохоронці  встановили, що до злочину причетний неповнолітній, 16-річний хлопчина, студент Великоберзнянського профтехучилища. Юнак зізнався у скоєному і розповів, що на автостанції у Мукачеві, чекаючи на свій рейсовий автобус до Ужгорода, він помітив у салоні автомобіля мобільний телефон. Він підійшов до транспортного засобу та виявив, що автомобіль був незачиненим. Хлопець розповів, що забрав телефон, сів на свій рейсовий автобус та поїхав з Мукачева.

 Оперативники встановили, що юнак раніше вже мав судимість за скоєння крадіжки. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Речові докази вилучено, триває розслідування.

 zakarpatpost.net