На краденому коні… правда, на залізному їздив ужгородець

42-річний ужгородець їздив на краденому велосипеді зі шприцом, наповненим опієм. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження, а велосипед повернуть власнику.

14 жовтня обідньої пори інспектор Ужгородського відділу поліції спільно з патрульними здійснювали обхід міста. Неподалік готелю «Закарпаття» правоохоронці помітили двох підозрілих чоловіків , повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

Увагу поліцейських привернув той факт, що велосипед чоловіка не мав ніяких маркувальних позначень. Зазвичай так роблять велосипедні крадії – здирають всі наклейки з крадених велосипедів, зафарбовують написи чи малюнки, щоб велосипед було неможливо ідентифікувати.

Поліцейські попросили власника надати документи про походження велосипеда, на що той став помітно нервувати. І в ході бесіди з’ясувалося, що так як і підозрювали поліцейські, велосипед крадений. Також під час поверхневого огляду правоохоронці виявили в пачці від цигарок шприц, в якому знаходилася рідина, схожа на опіум.

За даним фактом слідчі проводять досудове розслідування. Вилучену речовину направлено на експертизу, а велосипед буде повернуто його власнику.

zakarpatpost.net