Із ЄЦ до БПП. Екс-единоцентристка із Мукачева змінила політичні уподобання

Про вихід із ЄЦ депутатки  Інгрід Туріс  вже писав zakarpatpost.net. Наразі стало відомо, що довго залишатися в рядах позапартійних мукачівці не довелося. Як виявилося, вступити до БПП їй запропонував начальник управління туризму і курортів ОДА Денис Ман. І на зло родині Балог депутатка прийняла пропозицію і урочисто сказала: «Так!»

У свою чергу, голова облради Михайло Рівіс прокоментував рішення пані Інгрід так:

 «Виборча система на останніх місцевих виборах була сформована так, що виборці голосували перш за все за конкретну особу, а потім вже ці голоси враховувались партії, яка висунула кандидата. Тому вважаю, що Інгрід Юріївна має повне моральне право продовжувати представляти інтереси своїх виборців в обласній раді. А щодо пропозиціі Дениса Мана, озвученої на останньому пленарному засіданні, то воно залишається в силі».
Нагадаємо, вчора, 13 жовтня, під час першого пленарного засідання 5-ої сесії облради голова фракції «Єдиного Центру» Золтан Ленд’єл запропонував колишній однопартійці скласти мандат і вийти з фракції. З трибуни він заявив, що «екс-єдиноцентристка Інгрід Туріс повинна здати мандат депутата облради і покинути фракцію», – йдеться на сайті Закарпатської обласної ради.

Звичайно, до складу якої партії входити – особиста справа Інгрід Туріс,головне – аби її вибір позитивно вплинув на життя мукачівців.

zakarpatpost.net