На Жупанатській в Ужгороді позрізали білборди

Кому на Жупанатській заважали білборди – невідомо, але цими днями не стало не тільки окремих із них, але й стійок, на які вони були наклеєні. Ужгородці дивуються, для чого було їх демонтувати, принаймні три із них, тим більше, що зараз перехожим відкрилася  далеко не найкраща панорама міських джунглів.

-Не  можу зрозуміти, чому в Ужгороді все щось зрізують… то дерева, то металеві стійки. Вони – далеко не найголовніше в місті, адже роботи з благоустрою і облаштування у середмісті – нескінчений край, – каже zakarpatpost.net ужгородка Каміла Сюсько.

-Демонтували борди і відкрили туристам та мешканцям міста дивний краєвид – стародавній паркан із шиферу, поламаний, естетично непривабливий. Якщо ще й його зберуть, взагалі в серці Ужгорода можна буде ходити в ліс, – ділиться думками інша містянка Валентина Габор.

-В Ужгороді у когось більше турбот немає… невже заважає тільки реклама. Гадаю, демонтовувати стійки з бордами – не головне, що потрібно зробити, – каже мешканець обласного центру Закарпаття Степан Січ.

Звичайно, стійки можна було зробити кращими, ошатнішими, але у нас із усім прийнято боротися надто радикальними методами…

zakarpatpost.net