Хлопець із Мукачівщини на скутері збив жінку і втік. Потерпілу госпіталізовано

22-річний хлопець в с.Великі Лучки Мукачівського району здійснив наїзд на жінку-пішохода та втік з місця події. Правоохоронці встановили особу водія та затримали його.

13 жовтня в с. Великі Лучки Мукачівського району трапилась ДТП – водій скутера не впорався з керуванням і скоїв наїзд на пішохода. В результаті 33-річна потерпіла отримала тілесні ушкодження та була доставлена для лікування в травматологічне відділення Мукачівської лікарні. Водій скутера втік з місця події, повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

Працівники кримінальної поліції Мукачівщини вжили ряд оперативних заходів та встановили, що наїзд здійснив 22-річний мешканець с.Великі Лучки. Працівники поліції розшукали його та доставили до відділку поліції. У своїх поясненнях хлопець каже, що сильно злякався і тому втік. Зараз він готовий співпрацювати зі слідством та цілком визнає свою провину.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесних ушкоджень). Водієві доведеться відповідати за скоєння ДТП та втечу з місця події.

zakarpatpost.net