На Виноградівщині п’яний священик збив насмерть трьох жінок

Працівники поліції освідчили водія, який вчинив смертельне ДТП на стан алкогольного сп’яніння та затримали винуватця.

20 жовтня близько 23 години до Виноградівської поліції надійшло повідомлення про ДТП в селі Підвиноградів.  Водій автомобіля «Ауді» здійснив наїзд на пішоходів, повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

На місце події прибули працівники спеціалізованого відділу слідчого управління та керівництво Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, експерти та працівники Виноградівського відділення поліції. Вони встановили, що водій рухаючись в напрямку Виноградова не впорався з керуванням та здійснив наїзд на трьох жінок пішоходів, які йшли в попутному з автомобілем напрямку. Винуватцем ДТП виявився 78-річний місцевий священнослужитель. Потерпілі – 63-річна, 76-річна та 51-річна місцеві мешканки від отриманих травм померли на місці.

Водія, який скоїв смертельну ДТП освідчили на стан алкогольного сп’яніння. Залишки алкоголю в крові було виявлено.

Працівники поліції затримали винуватця аварії в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зараз слідчі проводять досудове розслідування та вирішують питання про обрання щодо нього міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального Кодексу України.

zakarpatpost.net