У Хусті знову орудують сепаратисти

Цими днями нові русинські прапори хтось намалював на електроопорах  на вулиці Жайворонковій. Багатоквартирний мікрорайон не випадково потрапив у поле зору зловмисників, адже для скоєння протиправних дій вони завжди обирають людні місця і в той же час, як не дивно, завжди уникають відповідальності. Крім того, новий триколор знову “оздобив” обидва  вказівники при в’їзді в Хуст.

Як відомо, раніше, трикольорові прапори у Хусті з’являлися вже і на пам’ятникові Січовим стрільцям на Замковій горі, і на залізній опорі біля центрального міського ринку, і на бетонних сходах біля залізничної Малої станції…

Як правило, відмивають потім сліди злочинних діянь за хуліганами працівники місцевого  комунального підприємства.

-Ми замалювали прапор у жовто-блакитний. Але дивно, чому не реагують на подібні дії відповідні служби, – зазначила zakarpatpost.net директор КП «Реклама-Хуст» Магдалина Скомаровська.

І в той же час, дивує… хто саме займається «художньою творчістю» в Хусті: вуличні хулігани, чи група сепаратистів. Чомусь складається враження, що саме останні. Адже регулярно чиниться розправа і над іншими елементами атрибутики часів Карпатської України.

Тож чому винним весь час вдається  уникнути покарання???

zakarpatpost.net