У нарколабораторії на Ужгородщині виявлено чар-зілля на 200 тисяч гривень

В ході санкціонованого обшуку працівники Закарпатського відділу Департаменту протидії наркозлочинності спільно з Ужгородським відділенням поліції виявили у мешканця села Оноківці марихуани на понад 200 тисяч гривень, повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

Вчора, 20 жовтня, ввечері працівники поліції під час обшуку виявили в будинку жителя села Оноківці Ужгородського району нарколабораторію. Чоловік прямо в приміщенні вирощував коноплю, сушив та сортував її.

Керівник Закарпатського відділу Департаменту протидії наркозлочинності Юрій Качур повідомив, що обшук було здійснено вчасно, так як через зниження температури повітря, власник нарколабораторії оперативно готував зілля для вживання. На момент огляду приміщення 7 кілограм марихуани уже були подрібнені та розфасовані, а ще 72 рослини саме готувалися на горищі.

Юрій Качур повідомив, що кількість виявленої наркотичної речовини на «чорному ринку» оцінюється в понад 200 тисяч гривень. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 Кримінального Кодексу України, тобто незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Втім, запевнив правоохоронець, після проведення експертизи справу буде перекваліфіковано.

zakarpatpost.net