Мешканець Сваляви придумав оригінальний спосіб заробітку – грабувати ужгородок

Ужгородські оперативники затримали 30-річного мешканця Сваляви, який навмисне їздив до обласного центру, щоб грабувати місцевих жінок. Він відбирав від них сумки з цінними речами та грошовими коштами. Поліція звернулася до суду з клопотанням про взяття злочинця під варту, повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

21 жовтня працівники кримінальної поліції Ужгорода провели затримання серійного грабіжника із Сваляви. Оперативники відслідкували його, коли той приїхав до обласного центру щоб вчинити черговий грабіж.

30-річний чоловік, навмисне проїжджав майже 70 км від рідного міста до Ужгорода, щоб заробити на крадених сумочках. Об’єктом грабіжника завжди були жінки віком від 35 до 45 років. Він підстерігав їх неподалік одного з місцевих супермаркетів, слідкував за потерпілою та обирав нелюдне місце де виривав  з рук жінки сумку. Втекти від розгубленої пограбованої жінки йому нічого не вартувало.

Затриманий вже раніше судимий за вчинення розбійного нападу. Наразі правоохоронці встановили, що він може бути причетний до шести таких випадків. Проте розслідування проводиться і надалі, і не виключений той факт, що дана цифра зросте.

Слідчі звернулися до суду з клопотанням про взяття злочинця під варту. Досудове розслідування триває.

 zakarpatpost.net