У Мукачеві горіла квартира. Власник курив у ліжку?

23 жовтня о 21:50 до рятувальників міста Мукачево  надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на першому поверсі чотириповерхового житлового будинку на вулиці Одеській. Сповістили рятувальників про загорання пильні сусіди, котрі відчувши запах диму викликали бійців Служби порятунку та, до їхнього прибуття, здійснили евакуацію мешканців палаючої та сусідніх із нею квартир.

На місце виклику було направлено чергові відділення  17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево. Загалом працювало 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки. О 22:12 вогнеборці локалізували пожежу, а о 22:34 повністю ліквідували її. Пожежею частково пошкоджено диван та міжкімнатні двері.

Причина виникнення пожежі встановлюється. Серед версій розглядається й необережність власника під  час паління. За словами сусідів чоловік часто любив хильнути зайвого та закуритись. Цього разу пагубна звичка призвела до трагічних наслідків.

Збитки встановлюються, – повідомляє  zakarpatpost.net У ДСНС України у Закарпатській області

Загиблих та травмованих не було.

Рятувальники  Закарпатської області застерігають громадян бути обережними під час паління та дотримуватися правил поведінки з вогнем у побуті. Пам’ятайте, паління не лише шкодить вашому здоров’ю, а й може призвести до втрати життя. Бережіть себе та своїх близьких!

 zakarpatpost.net