В Ужгородському та Мукачівському районах вилучили наркотики

Правоохоронці вилучили наркотичні речовини в обласному центрі, а також  Ужгородському та Мукачівському районах, повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

Перший випадок виявлення наркотичних речовин трапився зранку 30 жовтня в обласному центрі на перехресті вулиць 8 Березня та Грушевського. Поліція виявила під сидінням водія речовини, схожі на марихуану та метамфітамін. Слідчо-оперативна група Ужгородського відділу поліції встановила, що за кермом «Mitsubishi Lancer» знаходився 27-річний ужгородець.

Цього ж дня під час проведення обшуку, санкціонованого Ужгородським міськрайонним судом, у жителя села Оноківці Ужгородського району виявлено та вилучено марихуану. Заборонена речовина знаходилася за місцем проживання 36-річного місцевого мешканця, який уже притягувався до відповідальності за кримінальне правопорушення. Співробітники Ужгородського відділення поліції встановили, що чоловік виростив на закинутому полі 25 рослин коноплі. Поліція вбачає в його діях вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 310 Кримінального Кодексу України.

Ще один випадок виявлення наркотиків мав місце в Мукачеві. Вночі в присутності понятих під час огляду автомобіля було виявлено метамфетамін. Співробітники Мукачівського відділу поліції проводять по даному факту кримінальне провадження.

Всі виявлені речовини направлені на експертизу. По всіх фактах триває розслідування.

zakarpatpost.net