Що змінилося в Хусті після інспекції Ольги Фреймут. Постфактум. ВІДЕО

Після того, як вересні ведуча програми «Інспектор Фреймут. Міста»  побувала в Хусті, громадськість із нетерпінням чекала виходу в світ передачі. Про зйомки хустяни  говорили по-різному. Найбільше версій звучало так: «Це підстава! Це – провокація! Хочуть скомпрометувати місто, аби Хуст не став одним із семи чудес світу. Звісно кожен патріот свого рідного населеного пункту вболіває за долю міста, однак… чомусь хустяни бояться відкрито говорити про проблеми, а від замовчування вони ніколи не вирішаться. Ніколи! Отже, після  того, як 1 листопада передача вийшла на екрани, ми вирішили проінспектувати, що ж насправді змінилося за два місяці після візиту Ольги Фреймут.

Слід зазначити, що недоліки в роботі усі пообіцяли виправити. Але нам вдалося поспілкуватися з тими, кого інспектувала команда Фреймут. Тож, як виявилося, на Коновальня досі підвал  залито фекаліями, пологовий будинок досі не отримав коштів на ремонт, лавиці, подаровані місту знаходяться не на Замковій горі, а в гімназії-інтернаті (біля мурів обіцяють встановити інші).

Однак… вода в туалеті гімназії-інтернату вже є, у пологовому проводяться косметичні ремонти (щоправда, не за обіцяні гроші з обласного бюджету)… Але детальніше  про все – трохи згодом.

До речі, із десяти можливих балів Хуст отримав п’ять: освіта та харчування – два, безпека – 1, а еліта та медицина – нуль балів.

mediakhust.net