Андрій Біксей розповів ужгородцям про призначення субсидій

Сьогодні у прес-центрі газети «НЕДІЛЯ» відбулася пряма телефонна лінія із начальником  управління праці та соціального захисту населення Ужгородської міської ради. На запитання ужгородців відповідав Андрій БІКСЕЙ.

Під час гарячої лінії поступило чимало дзвінків від мешканців міста щодо правил оформлення допомоги. Зокрема, пані Марія цікавилася, які саме доходи враховуються  під час призначення субсидій та чи треба її переоформляти кожен сезон.

«Субсидія на оплату житлово-комунальних послуг призначатиметься на 12 місяців з місяця звернення за її призначенням. Встановлюється автоматичний принцип надання субсидії на новий період (скасовується необхідність повторного звернення до органу соціального захисту населення для призначення субсидії на новий період, у разі відсутності змін). Переоформляти її кожен сезон не потрібно, якщо не змінювалася кількість членів родини і місце працевлаштування», – наголосив пан Андрій.

Детально про те, як проходила телефонна лінія і що хвилювало мешканців Ужгорода читайте в наступному номері газети «Наш Ужгород».

zakarpatpost.net