14-річний виноградівець нападав на жінок і відбирав сумки

Неповнолітній виноградівець вечорами нападав на перехожих жінок і відбирав від них сумочки. Оперативники кримінальної поліції затримали грабіжника, повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

У поліцію м.Виноградова звернулися із заявами дві жінки: одна місцева, інша – жителька с.Велика Копаня. Обидві потерпілі стали жертвами вуличного грабіжника.

Злочинець перестрівав своїх жертв у безлюдному місці неподалік місцевої автозаправки й виривав із рук жіночі сумочки. В одній сумці були кошти в сумі 1800 гривень та банківські картки, а в іншій – 52 гривні, планшет і кредитні карточки.

Потерпілі описали нападника – хлопець віком 14-16 років. Невдовзі оперативники встановили та затримали грабіжника – 14 річного місцевого мешканця, який як з’ясувалося, живе неподалік скоєння грабежів.

За даним фактом слідчі проводять досудове розслідування. Потерпілі впізнали свого нападника. В ході слідства буде перевірено, чи не причетний затриманий до скоєння інших аналогічних злочинів.

 zakarpatpost.net