Неповнолітні злодії зі Сваляви крали техніку

Працівники кримінальної поліції Свалявського районного відділення поліції під час відпрацювання міста встановили трьох осіб, які скоїли майнові крадіжки на території міста

До правоохоронців звернувся свалявець та повідомив, що з його підсобного приміщення невідомі вкрали газонокосарку. Працівники кримінальної поліції Свалявського відділення встановили особу крадія. Ним виявився 40-річний місцевий мешканець, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Чоловік зізнався, що газонокосарку продав на ринку знайомому. Правоохоронці знайшли покупця та вилучили крадене. За фактом крадіжки триває розслідування, повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

Також правоохоронці встановили осіб, які викрали з вітрини магазину у Сваляві GPS навігатор. Ними виявилися двоє неповнолітніх хлопців 16 та 17 років. Поліцейські встановили, що юнаки зайшли до магазину, де ніби розглядали товар, а коли продавець обслуговувала іншого клієнта, викрали навігатор і втекли.

Крадене правоохоронці вилучили та повернули власнику. Відносно обох вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

 zakarpatpost.net