Двоє закарпатців побили чоловіка. Спокусилися на планшет

Співробітники Великоберезнянського відділення поліції затримали двох чоловіків, які вчинили розбійний напад на виїзді з райцентру. Вживаються заходи щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.
У понеділок, 7 листопада, на службу «102» надійшло звернення від мешканки смт. Великий Березний, яка повідомила, що двоє чоловіків нанесли тілесні ушкодження її сину. Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що потерпілий, 44-річний житель райцентру, 6 листопада зустрівся зі своїм знайомим та сів з ним в автомобіль, щоб поїхати в сторону села Забрідь. Дорогою до чоловіків приєднався попутник. Виїхавши за межі смт. Великий Березний, чоловіки напали на потерпілого та побили його, після цього забрали гроші та планшет. Суму збитку було оцінено в 25 тисяч гривень. Із закритою черепно-мозковою травмою, переломом щелепи та гематомами жертва розбою знаходилася на стаціонарному лікуванні в обласній клінічній лікарні в Ужгороді.

Правоохоронці вжили заходи зі встановлення місцезнаходження знайомого потерпілому чоловіка. В ході профілактичного відпрацювання працівниками Великоберезнянського відділення поліції спільно з ужгородськими колегами було встановлено особи всіх учасників розбою. Ними виявилися 19-річний та 17-річний мешканці райцентру. Поліція затримала підозрюваних, вони розповіли, що отримані під час розбою гроші витрачали в Ужгороді. Правоохоронці вилучили викрадений планшет та речі, які хлопці купили за гроші, відібрані під час нападу.

19-річному розбійнику вже оголошено про підозру за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України, а саме розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна. Наразі вживаються заходи щодо обрання запобіжного заходу щодо чоловіків у вигляді тримання під вартою.

zakarpatpost.net