Мукачівець крав туї

50-річного чоловіка мукачівські правоохоронці розшукали у обласному центрі, де засуджений переховувався від виконання рішення суду.  80  годин громадських робіт чоловік мав відпрацювати за те, що намагався викрасти туї, повідомляє zakarpatpost.net відділ комунікації Закарпатської поліції.

50-річний мукачівець намагався викрасти саджанці туй з  парку у м.Мукачеві, проте був затриманий місцевою охороною. За фактом замаху на злочин було відкрито кримінальне провадження, матеріали по завершенню розслідування слідчий  Мукачівського відділу поліції направив на розгляд до суду.

Мукачівський  міськрайонний  суд обрав для чоловіка покарання у вигляді 80 годин громадських робіт.

Однак той ухилявся від відбуття призначеного покарання і переховувався в Ужгороді. Дільничні офіцери Мукачева знайшли та доставили розшукуваного до відділу поліції.

Наразі щодо мукачівця слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом ухилення від покарання, не пов’язаного з позбавленням волі. Вирішується питання про оголошення   фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, за яке йому  загрожує арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років.

zakarpatpost.net