На Хустщині затримали конокрада

22-річний житель с.Нижній Бистрий Хустського району викрав від своїх односельчан двох коней. Працівники поліції затримали крадія та повернули викрадених тварин власникам, повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

11 листопада в поліцію Хуста звернулися двоє жителі села Нижній Бистрий Хустського району. 73-річний чоловік і 29-річна жінка повідомили про викрадення від них коней. В дворогосподарство жінки невідомий зловмисник проник вночі, а на обійстя пенсіонера навідався зранку, коли нікого не було вдома. Така крадіжка схвилювала заявників, адже для них вона нанесла значних втрат.

Проте вже за декілька годин працівники кримінальної поліції та група реагування патрульної поліції Хуста заспокоїли потерпілих, адже злочинець, 22-річний місцевий житель, був затриманий, а тварин повернуто власникам.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження. Слідчі проводять досудове розслідування, в ході якого збирають необхідні докази щоб притягнути винного до відповідальності.

zakarpatpost.net