Біля потворної споруди на перехресті вулиць Станційної та Мукачівської прибрали

Залізобетонна конструкція, що знаходиться на розі вулиць Станційної та Мукачівської (одразу  після  Гаргаріна, з якої власне й починається Ужгород), зустрічає відвідувачів, мов похмуре чудовисько. Довгобуд належить приватній особі і стовбичить у незавершеному вигляді вже багато років. Він мав бути торговельним центром, але так ним і не став…

П’ятиповерховий фантом нагадує скелет суворого монстра. Об’єкт-довгобуд знаходиться за огорожею, однак це ніколи не рятувало його від відвідувачів, які нерідко навідувалися туди, ніби в музей старожитностей. Мова йде про бомжів. Протягом тривалого часу у них там був притулок. Тож і залишили вони по собі багато різного мотлоху, у тому числі – одягу, картонних коробок та ящиків.

Але нещодавно площу огорожі  зменшили. Оскільки поруч був смітник, то безхатченки натягли до будівлі чимало решток життєдіяльності. Тож під сміттєвим покривалом опинився і сквер поруч. Тож наразі його прибрали і трохи облагородили.

До речі, в Ужгороді є кілька подібних споруд-потвор і всі вони псують архітектурне «обличчя» міста та створюють у гостей далеко не найкраще враження про обласний центр Закарпаття.

zakarpatpost.net