У Рахові позашляховик збив корову та її господаря

Співробітники Рахівського відділення поліції встановлюють обставини аварії, в якій «LAND ROVER Discovery» на болгарській реєстрації наїхав на чоловіка та його корову, повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

Вчора, 16 листопада, на службу «102» надійшло повідомлення про ДТП в місті Рахів на вулиці Київській. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 33-річний мешканець села Ділове Рахівського району на автодорозі сполучення Мукачево-Рогатин-Львів ззаду наїхав на 36-річного мешканця райцентру. Внаслідок аварії корова загинула на місці події, а пішохода доставлено в травматологічне відділення Рахівської районної лікарні.

Водій розповів поліції, що пішохід неправильно перетинав дорогу та несподівано вискочив на проїжджу частину. Чоловік з коровою перетинав дорогу справа на ліво, а водій намагався об’їхати їх з лівого боку.

У власника «LAND ROVER Discovery» відібрано взірці крові на стан алкогольного сп’яніння. Автомобіль доставлено на спецмайданчик Рахівського відділення поліції. За даним фактом порушено кримінальне провадження, слідство триває.

zakarpatpost.net