У темному провулку Сваляви зловмисники напали на жінок

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу щодо двох чоловіків, яких затримала поліція, підозрюючи у розбійному нападі в Сваляві, повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

В Свалявське відділення поліції звернулася мешканка райцентру та повідомила, що на неї та її подругу на вулиці Верховинській напали двоє невідомих. Чоловіки нанесли їм тілесні ушкодження та забрали сумочку з телефоном, ключами, банківськими картками та грошима.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що нападники для розбою вибрали неосвітлену частину узбіччя дороги. Жертвами чоловіків стали 42-річна жителька Сваляви, яка поверталася з роботи в Мукачеві, та її 53-річна подруга. Останню з травмою ока госпіталізували для надання медичної допомоги до Свалявської районної лікарні.

За даним фактом розпочато досудове розслідування кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України, тобто розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб. Правоохоронці оперативно встановили осіб, які підозрюються в розбої. Ними виявилися 18-річний та 21-річний мешканці Сваляви, обоє вже притягувалися до відповідальності за майнові злочини. У чоловіків вилучено вкрадений мобільний телефон, їм оголошено про підозру. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.

zakarpatpost.net