Хлопець із Перечинщини “роздягнув” ужгородку. Вкрав гроші і дублянку

В одному з готелів м.Ужгорода 20-річний перечинець відібрав від своєї знайомої гроші, мобільний телефон і дублянку. Грабіжника оперативно затримала поліція, за даним фактом розпочато слідство. Викрадене майно повернуто потерпілій, повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

18 листопада із заявою в поліцію м.Ужгорода звернулася жителька міста. Заявниця повідомила про те, що під час перебування в одному з готелів міста її пограбував знайомий з виду хлопець.

Як встановили поліцейські, від потерпілої відібрали гроші в сумі 50 євро, 100 доларів, 800 гривень, а також дублянку й мобільний телефон.

Грабіжника затримали «за гарячими слідами» працівники кримінальної поліції та патрульні. З’ясувалося, що жінку пограбував 20-річний житель Перечинського району. Останній зізнався у скоєному, речові докази вилучено й повернуто власниці.

За фактом грабежу (ст.186 Кримінального кодексу України) поліція розпочала кримінальне провадження. Вирішується питання про обрання грабіжнику міри запобіжного заходу.

zakarpatpost.net