Мешканець Мукачівщини зберігав наркотики у спальні та на печі

Співробітники Мукачівського відділення поліції під час санкціонованого обшуку в селі Бабичі, виявили в місцевого жителя два сховки з марихуаною, загальною вагою в 50 грамів, повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

Вчора, 22 листопада, пізно ввечері працівники поліції провели обшук в жилеля села Бабичі за ухвалою Мукачівського міськрайоннгого суду за кримінальним провадженням за ч. 3 ст. 185, тобто крадіжка з проникненням у помешкання. За місцем проживання 44-річного жителя Бабичів виявлено наркотики в шафі спальної кімнати будинку та на печі в літній кухні. Загалом праоохонці виявили та вилучи 50 грамів марихуни.

Чоловік пояснив, що зберігав наркотичну речовину для власного вживання. Він уже був судимий за розповсюдження творів, що пропагують культ насильства і жорстокості, розповсюдження порнографічних предметів, вирощування конопель, виробництво психотропних речовин або їх аналогів та за зберігання наркотичних засобів. За фактом вилученої марихуани розпочато кримінальне провадження за ст 309 Кримінального кодексу України, тобто незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збут.

zakarpatpost.net