На Мукачівщині чоловік скоїв подвійне вбивство. Йому загрожує довічне ув’язнення. ВІДЕО

30-річний житель с.Руська Кучава Мукачівського району підозрюється в скоєнні двох убивств своїх співмешканок. Перше трапилося в червні цього року, друге – ще в серпні 2014-го. Поліція вже завершила досудове розслідування, справу направляють до суду, повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

1 липня ц.р. в поліцію Мукачівського району надійшла заява від жительки села Руська Кучава Мукачівського району. Заявниця повідомила про зникнення своєї 34-річної сусідки. Зі слів заявниці, сусідка ще 28 червня пішла в сад за селом за сливами разом зі своїм 30-річним співмешканцем, і після цього зникла безвісти.

У вказаний фруктовий сад за селом Р.Кучава прибула слідчо-оперативна група. За допомогою службового собаки поліцейські знайшли прикрите гіллям тіло зниклої жінки з ознаками насильницької смерті. Після страшних побоїв тіло нещасної перетворилося в криваве місиво…

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ст.115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Підозра у вбивстві жінки впала на її 30-річного співмешканця. Цей чоловік уже має кілька судимостей. Зокрема, він відсидів 7 років у тюрмі за вбивство рідної матері…

В ході розслідування затриманий зізнався у ще одному вбивстві жінки. Як розповів чоловік, в серпні 2014 року він позбавив життя ще одну свою співмешканку, тіло якої закопав у хліві. Там і знайшли скелет вбитої жінки.

Вбивцю двох жінок було взято під варту, він перебуває в СІЗО. Тривалий час у Києві проводилась складна ДНК-експертиза останків другої жертви. Тіло жінки ідентифікували – це жителька Мукачівського району 1981 р.н.

Після висновку експертизи затриманому вчора, 22 листопада, слідчі оголосили про підозру в скоєнні другого вбивства жінки. 30-річний мукачівець обвинувачується в скоєнні злочинів, передбачених ст.115 ч.1 ,п.13 ч.2 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство, вчинене особою, яка раніше вчиняла вбивство), а також за ст.185 ч.2 (вбивця зняв із вбитої ним другої жінки золоті речі, які здав у ломбард).

За подвійне вбивство мукачівцю загрожує покарання, аж до довічного позбавлення волі. Досудове слідство у справі вже завершено, остаточне рішення за судом.

zakarpatpost.net