У Закарпатті крали каміння та деревину

Співробітники Виноградівського та Міжгірського відділень поліції двічі за минулу добу виявляли злочини проти довкілля, повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

Біля природного заповідника, скали «Чорна Гора» у Виноградівському районі працівники кримінальної поліції виявили автомобіль «УАЗ 3662» з бутовим каменем. Двоє чоловіків встигли навантажити в транспортний засіб 5 м. куб. породи. Поліція встановила, що цими особами є 59-річний мешканець Виноградова та його товариш – 59-річний мешканець смт. Королево. Правоохоронцям чоловіки пояснили, що брали камінь для будівництва огорожі.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 240 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил охорони надр. Автомобіль поміщено на спецмайданчик Виноградівського відділення поліції.

Інший випадок трапився вночі 23 листопада, на спецпосту «Сойми», де поліція Міжгірщини зупинила вантажівку з причепом, яка перевозила дуб. Документи на вантаж викликали сумніви правоохоронців. За кермом знаходився 34-річний львів’янин. Автомобіль затримано, проводиться перевірка.

 zakarpatpost.net