В Ужгороді є казкова клумба

Біля одного з будинків в Ужгороді є казкова клумба. Проходячи повз неї знається, що камені оживають і от-от заговорять. Фантастичні будиночки для ельфів створені настільки оригінально, що ними можна милуватися годинами.

Автором кам’яних див є ужгородка Вікторія Меліка. За фахом вона не митець, а лікар-стоматолог, однак… дуже креативний і творчий.

Її оригінальні витвори на Ракоці, 22 (навпроти обласного управління поліції) стали вже в місті легендарними. Подивитись на них приходять навіть туристи.

Оздоблена каменями клумба без малюнків була б схожою на сотні інших, які є в Ужгороді, однак завдяки фантазії майстрині вона нагадує мініатюрний квітковий рай.

Такі витвори, безперечно, є унікальними для міста. І приємно, що ужгородці все більше дбають про свій рідний населений пункт, адже, як раніше повідомляв  zakarpatpost.net, хтось оздоблює прибудинкову територію старовинними меблями, хтось статуетками тварин та скульптурними елементами, хтось – висаджує рідкісні рослини.

Якщо  таких див у обласному центрі Закарпаття стане ще більше, Ужгород прославиться на всю Україну не тільки міні-скульптурами та іменним тортом, але й іншими, не менш цікавими  родзинками.

zakarpatpost.net