В Ужгороді на “Новій пошті” поцупили ноутбук

28-річний раніше судимий ужгородець викрав ноутбук з кабінету адміністрації одного з відділень «Нової пошти» в обласному центрі. Злодія затримали «за гарячими слідами» працівники кримінальної поліції, повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

25 листопада із заявою в поліцію м.Ужгорода звернувся менеджер «Нової пошти». Заявник повідомив про те, що з кабінету адміністрації в одному з відділень міста невідома особа викрала ноутбук «Леново» вартістю 7000 гривень.

Злодія затримали «за гарячими слідами» працівники кримінальної поліції міста. Встановлено, що ноутбук викрав 28-річний ужгородець, який вже має судимість за крадіжки.

За фактом крадіжки з проникненням у приміщення (ст.185 ч.3 Кримінального кодексу України) поліція розпочала кримінальне провадження. Речовий доказ вилучено й буде повернуто власникам. Вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу. Слідчі також перевіряють його на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території міста.

zakarpatpost.net