В Ужгороді осквернили єврейський монумент

Про це у соцмережі Фейсбук повідомив керівник військово-патріотичної організації «Карпатська Січ» та боєць однойменного підрозділу Тарас Деяк.

«Сьогодні зранку на пошту організації прийшло повідомлення-звіт від місцевих націонал-революціонерів, які залишились анонімними. До повідомлення прикріплений фотозвіт з їхньої акції прямої дії, а саме нападу на єврейський монумент біля будівлі Закарпатської обласної філармонії (колишньої синагоги) в місті Ужгород. Невідомими була розлита червона фарба та залишено близько сотні листівок навоколо монументу. Вважаємо за потрібне нагадати, що це далеко не перше повідомлення такого роду надіслане нам за роки діяльності руху.

Зі змістом листа та світлинами пропонуємо ознайомитись нижче:

“АКТ ПОМСТИ

Групою невідомих закарпатських повстанців-націоналістів був вчинений акт помсти у вигляді нападу на так звану жидівську “святиню” в місті Ужгород в дні пам’яті жертв Голодомору!

Монумент був облитий червоною фарбою, яка символізує кров мільйонів білих людей, що потерпають від політичних ігор євреїв, як це й сталося під час Голодомору. Всі кати з НКВД були євреями, вони винищували наш народ голодом, війнами направляли один проти одного народи Європи, знищуюци цим майбутнє всієї Європейської цивілізації.

Що ми бачимо зараз? Європа потерпає від мультикультуралізму та ліберальної політики, яку впровадили євреї, український народ одурений і після революції та під час війни має єврейську владу, яка веде Україну в прірву.

Білі люди мають вчитись на своїх помилках! Якщо ми не відкриємо очі та не визволимося з сучасного рабства, то наші діти можуть навіть не знати, що таке відвага, героїзм, честь, вірність та здатність до самопожертви білої людини…

Українцю! Пам’ятай, що ми змушені захистити саме існування нашого народу та майбутнє для білих дітей!

Відділ пропаганди правих революційних осередків” – написав пан Тарас, цитуючи текст листа.

zakarpatpost.net