Ужгородський любитель новітніх технологій крав ноутбуки

З ужгородського підприємства викрали два ноутбуки. Поліція затримала крадія «за гарячими слідами». 25-річного зловмисника притягають до кримінальної відповідальності, повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

Зранку 28 листопада в поліцію м.Ужгорода надійшло повідомлення головного юрисконсульта одного з найбільших ужгородських заводів. Заявник повідомив про те, що з кабінету на другому поверсі підприємства невідома особа шляхом вільного доступу викрала два ноутбуки «Асус» і «Леново».

Крадія затримали «за гарячими слідами» патрульні поліцейські. Встановлено, що крадіжку техніки з заводу скоїв 25-річний ужгородець, який уже має судимість за скоєння крадіжок.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ст.185 ч.3 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням у приміщення). Речові докази вилучено. Вирішується питання про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу. Слідчі також перевіряють затриманого на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території міста.

zakarpatpost.net