На Мукачівщині – потрійна ДТП

Внаслідок зіткнення автомобілів «Опель», «Мерседес» і «Крайслер» на автодорозі біля с.Н.Коропець Мукачівського району в лікарні опинилися троє потерпілих. Винуватець аварії – 55-річний водій «Опеля» перебуває в реанімації, повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.
Учора передобідньої пори на автодорозі поблизу села Нижній Коропець Мукачівського району сталася ДТП за участю відразу трьох автомобілів. Троє потерпілих у лікарні, з них один водій перебуває в реанімації з політравмою.

Винуватцем аварії став 55-річний житель с.Жнятино Мукачівського району. Керуючи автомобілем «Опель», чоловік не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Там «Опель» зіткнувся із мікроавтобусом «Мерседес Спрінтер» під керуванням 29-річного жителя смт.Чинадієво. Від удару «Мерседес» відкинуло в кювет, де він перекинувся.

На цьому все не завершилося. Далі «Опель» зіткнувся із автомобілем «Крайслер», який їхав позаду «Мерседеса» і яким керував 53-річний мукачівець.

Внаслідок ДТП в лікарні опинилися троє чоловік: водій «Опеля», водій «Мерседеса» і 32-річний пасажир «Крайслера». Найважчий стан першого – він лежить в реанімації з політравмою.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження, автомобілі поміщено на спецмайданчик поліції. Експертиза зафіксувала, що всі три водії були тверезі. Обставини мукачівської ДТП з’ясовують слідчі.

zakarpatpost.net