Від мешканця Тереблі украли меблі

Співробітники Тячівського відділу поліції встановили особи та розшукали чоловіків, які підозрюються у крадіжці сантехніки та меблів в селі Теребля, повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.
Вчора, 30 листопада, на службу «102» звернулася мешканка села Теребля та повідомила, що вночі невідомі особи проникли в її будинок та викрали ванну, умивальник з тумбою, дерев’яний стіл, три стільці та аудіоколонки. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що в помешкання крадії проникли через вхідні двері, пошкодивши замок.

У ході загальнодержавного профілактичного відпрацювання проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці оперативно встановили та розшукали трьох осіб, які підозрюються у крадіжці. Один із них – 45-річний мешканець Тячівського району, двоє інших – 46-річні жителі м. Калуш Івано-Франківської області. Всі вони нещодавно разом відбували покарання за кримінальне правопорушення.

Співробітники Тячівського відділу поліції встановили, що до будинку потерпілих крадії приїхали на двох автомобілях. В кузов одного вантажили крадене, з іншого учасник пограбування спостерігав, щоб ніхто не побачив їх злочину. Обидва транспортні засоби зараз знаходяться на спецмайданчику відділу поліції.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального коексу України, тобто крадіжка з проникненням. Всіх учасників цього злочину затримано, їм оголошено про підозру. Від будь-яких пояснень крадії відмовилися. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

zakarpatpost.net