Заради електронних цигарок юні мукачівці обікрали кіоск

Двоє мукачівців віком 14 та 17 років, забажавши мати модні тепер електронні цигарки, обікрали торговий кіоск. Поліція затримала їх та відкрила кримінальне провадження, розпочато слідство, повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

До поліції Мукачева звернувся продавець торгового кіоску, що розташований у центральній частині міста. Заявник повідомив про те, що вночі з його павільйону невідомі викрали навушники, картки пам’яті та електронні сигарети. Сума збитків становить близько 4000 гривень.

Правоохоронці встановили осіб, які причетні до крадіжки. Ними виявилися двоє місцевих хлопців віком 14 і 17 років. Старший уже має судимість.

Злодійкуваті хлопці зізналися у скоєному та повідомили, що вони спокусилися на електронні сигарети… Серед ночі розбили вікно на торговому кіоску і викрали сигарети, навушники, флешки. Крадене встигли продати, повернули тільки навушники.

За даним фактом слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням у приміщення). Слідство триває.

zakarpatpost.net