У Іршаві – розбійний напад. Затримано мікачівця

8 грудня зранку на ринку в м.Іршаві двоє бандитів у балаклавах напали на місцевого приватного підприємця, забравши від нього 100 тисяч гривень. Одного нападника затримали на місці події, його спільників розшукують, повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

Розбійний напад на приватного підприємця розкрила Іршавська поліція. Стався він 8 грудня близько 8-ї години ранку в м.Іршава.

47-річний приватний підприємець прийшов зранку на ринок. Коли виходив з машини, його наздогнали двоє невідомих. Нападники були одягнені в камуфляжну форму, їхні обличчя прикривали балаклави.

Ударами ззаду бандити звалили підприємця на землю й забрали від нього сумочку з грошима в сумі 100 тисяч гривень. Після чого сіли в автомобіль «BMW» і намагались втекти. В машині за кермом на них чекав третій спільник.

Автомобіль злочинців був припаркований на льоду, тож коли водій натиснув на педаль газу, машина стала пробуксовувати й не змогла зрушити з місця. Водночас потерпілий здійняв галас, на його крик збіглися з ринку люди. Громадяни заблокували машину бандитів, і тим довелося втікати залишивши автівку.

Одного з нападників вдалося затримати. Щодо інших двох – вживаються заходи по їх затриманню. Неподалік місця скоєння злочину поліцейські виявили камуфляжний одяг, балаклави та рукавиці, які ймовірно викинули ці ж нападники.

Затриманим бандитом виявився 33-річний житель Мукачева.

За фактом розбійного нападу на приватного підприємця поліція розпочала кримінальне провадження. Автомобіль, на якому намагалися втікати розбійники поміщено на спецмайданчик. Гроші повернуто потерпілому.

zakarpatpost.net