Протягом вихідних у області було 12 пожеж

9-12 грудня на території області трапилося 12 загорань.

Зокрема, як повідомили  zakarpatpost.net УДСНС в Закарпатській області, 9 грудня горіла котельня у селі Сторожниця (вогнем знищено 2 м2 покрівлі), житлові будинки у селі Гут Берегівського району (знищено частину майна), у селі Відричка Рахівського району (пошкоджено 3 м² даху), будівля в селі Лазещина Рахівського району (знищено сміття на площі 80м²), а також надвірна споруда у селі Вільхівці.

А наступного дня надвірні споруди – у  селі Нересниця Тячівського району та в Тячеві.

11 грудня були  три пожежі – у надвірній споруді у Виноградові, під час якої вогнем знищено дерев’яну коптильню (орієнтовний прямий збиток – 3000 грн), в Ужгороді  на відкритій території спалахнуло сміття на площі 0,5 м2, а також у Виноградові трапилося загорання автомобіля Daewoo Matiz, 2013 р.в. (ймовірна причина – коротке замикання, автомобіль повністю знищено вогнем).

Сьогодні зареєствовано вже дві пожежі – у кабіні ліфта дев’ятиповерхового житлового будинку за адресою: м. Ужгород, вул. Минайська (вогнем знищено дерев’яне оздоблення кабіни ліфта) та на у котельні на Міжгірщині (вогнем  знищено фронтон горища  на площі 20 м2 )

Причини та збитки встановлюються.

zakarpatpost.net