У Мукачеві пенсіонерку обчистила кишенькова злодійка

62-річна потерпіла навіть не помітила, як з її сумки витягнули на ринку гаманець.   Однак це помітив працівник поліції, який наздогнав і затримав 55-річну кишенькову злодійку. Тепер їй загрожує до трьох років ув’язнення. Гаманець повернуто власниці, повідомляє zakarpatpost.net  відділ комунікації Закарпатської поліції.

62-річна жителька Воловецького району приїхала на мукачівський ринок за покупками. Ходячи по ринку, потерпіла навіть і не помітила, як з її сумки невідома жінка витягла гаманець і втекла. Проте це помітив правоохоронець, який наздогнав і затримав крадійку.

Зловмисницю доставили до відділу поліції. Там її особа добре відома, адже ця 55-річна жінка вже неодноразово судима за аналогічні злочини.

Зловмисниця повернула крадений гаманець. У ньому були гроші в сумі 2300 гривень, золота сережка, кілька банківських карток і пенсійне посвідчення. По ньому співробітники поліції й встановили особу потерпілої та повернули жінці крадене.

Кишеньковій злодійці слідчі Мукачівського відділу поліції інкримінують правопорушення, передбачене ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Жінці загрожує до трьох років позбавлення волі.

zakarpatpost.net