Закарпатські прикордонники витягнули з-під льоду двох в’єтнамок

Прикордонники Мукачівського загону в неділю, 11 грудня, врятували двох в’єтнамок-порушниць, які провалилися під лід, повідомила zakarpatpost.net Державна прикордонна служба.

«Близько 17:30 прикордонники отримали інформацію про рух групи невідомих у складі понад 5 осіб в бік державного кордону. Вже за півгодини група реагування українських прикордонників неподалік кордону затримала двох громадян В’єтнаму. Ще за кілька хвилин угорські прикордонники повідомили про затримання на цьому напрямку чотирьох громадян Індії відразу після перетину ними державного кордону», – йдеться у повідомленні.

При цьому, близько 19:30 того ж дня на цьому ж напрямку прикордонний наряд виявив ще двох жінок, які, помітивши прикордонний наряд, побігли в напрямку кордону через канал Чоронда та провалилися під кригу і почали тонути. Старший прикордонного наряду кинувся їм на порятунок. Оскільки угорський берег каналу більш пологий, жінок прикордонник витягнув на суміжну сторону. Незабаром прибув і угорський прикордонний наряд, який надав жінкам першу медичну допомогу.

zakarpatpost.net