Найкрасивіші дівчата Хуста разом з Іваном Пилипцем збирали гроші на лікування дитини

14 грудня у Хустському районному будинку культури відбувся вже традиційний для Хуста конкурс «Міс студентство – 2017».

У цьому році за корону переможниці боролися 10 дівчат.

Утім конкурс був незвичним,а благодійним, бо від початку до завершення від проходив під меседжем благодійності. Присутні збирали кошти на лікування маленької Наталочки Кереканич із Тячева, у життя якої увірвалася страшна недуга – лейкоз.

Загалом захід пройшов насичено і цікаво. Учасниці мали можливість козачати як зовнішні дані (дефіле у вечірніх сукнях, вишиванках), так і проявити креативність та продемонструвати розум і кмітливість.

Отже, переможницею стала Лілія Фущіч (Закарпатський базовий державний медичний коледж), титул першої віце-міс виборола Даніелла Кемінь (Хустська філія медичного коледжу «Монада»), другої віце–міс – Валентина Чепканич (Закарпатський лісотехнічний коледж), нагороду «міс-талант» отримала Євгенія Федурця (Закарпатський лісотехнічний коледж), а «Міс глядацьких  симпатій» ще одна вихованка медичного коледжу – Марія Майор.

Крім того, запальним співом присутніх на заході радували справжні зірки – Іван Пилипець та Антон Копитін, а також гурт «Хустяни» та співачка Марина Полончак.

А на лікування Наталочки Кереканич під час конкурсу вдалося зібрати майже 10 тисяч гривень.

Завтра благодійна акція продовжиться в Ужгороді.

О 19 годині в обласному музично-драматичному театрі відбудеться концерт за участі Івана Пилипця, Антона Копитіна, Вілена Арустамова, Маріанни Сухолової, гуртів «Хустяни» та «Таймер», а також студії сучасного танцю «Бліц».

zakarpatpost.net