В Ужгороді збирали гроші на лікування хворій дівчинці

Вчора в Закарпатському обласному музично-драматичному театрі відбувся  незвичний  концерт. Під час благодійного заходу артисти збирали кошти на лікування маленькій Наталочці Кереканич, якій лікарі поставили страшний діагноз – лейкоз.

Відкрив захід півфіналіст п’ятого сезону «Голосу країни», заслужений артист естрадного мистецтва України Іван Пилипець. Він власне виступив і в ролі організатора, і ведучого концерту.

Відтак підтримати маленьку закарпатку присутніх закликав ужгородський міський голова Богдан Андріїв.

— Страшно, коли  в життя людини вривається недуга. Але ще страшніше, коли вона підкошує дітей. Тому не будьмо байдужими і підтримаймо родину, всі разом ми можемо зробити свій невеликий,  але посильний вклад у добру справу і допомогти врятувати життя Наталочці, – підкреслив очільник міста.

А розважали  присутніх на концерті  крім Івана Пилипця й інші учасники «Голосу країни», зокрема, колишній закарпатець Вілен Арустамов та переможець п’ятого сезону Антон Копитін.

Крім того, зальними піснями піднімали настрій глядачам ужгородка Маріанна Сухолова та гурти з Хуста – «Хустяни» і «Таймер», а танцювальними номерами дивували краян вихованці студії сучасного танцю «Бліц».

Тим часом волонтери зі скриньками збирали кошти на операцію Наталочці.

— Днями у Хусті ми провели «Міс студентства». Там нам вдалося зібрати близько десяти тисяч гривень. І ще коли я їхав на концерт, знайомий передав мені сто доларів, аби я відав їх на лікування дівчинці, – поділився думками Іван Пилипець. — Не дай Бог нікому з нас знати про таку біду, адже  діти – це святе. Тож усі разом ми можемо наблизити дівчинку з Тячівщини до здорового життя. Незабаром – Новий рік, період, коли  всі ми віримо в щось позитивне, прекрасне і казкове. Так давайте разом зробимо диво!

До речі, до доброчинства долучилися і майстрині хенд-мейду… Вони продавали свої вироби та випічку у холі драмтеатру. Вилучені ж кошти передали батькам Наталки. Там же діяла і фотозона (теж благодійна), де батьки з дітьми могли зробити знімок зі святим Миколаєм або біля декорацій.

Також глядачі мали змогу допомогти хворій дівчинці, купивши один із лотів під час аукціону. А розігрувалася  корона зі стразами, романтичні вечері у ресторанах Ужгорода, місячний абонент до спортивного клубу та диск Івана Пилипця.

Хто ж не побував на концерті,  має можливість переказати кошти на рахунок близьким Наталки.

zakarpatpost.net