Ужгородська поліція затримала місцевих мешканців, які підозрюються у крадіжках по Мукачеву

До поліції Мукачева у кінці листопада почали надходити ряд заяв від місцевих мешканців щодо крадіжок з їх помешкань.
Проаналізувавши інформацію про крадіжки, оперативники встановили, що їх скоїли одні і ті ж особи. До помешкань громадян невідомі проникали підібравши ключ або ж за допомогою відмички. Злочини зазвичай вчинялися у спальних районах міст у першій половині дня. Викрадали виключно гроші, золоті вироби та техніку.

У ході проведення оперативно-профілактичних заходів, спрямованих на розкриття квартирних крадіжок, працівники кримінальної поліції Мукачева спільно з працівниками Управління кримінальної поліції області затримали в місті Ужгород двох місцевих мешканців віком 32 та 34 років, які підозрюються у серії крадіжок у Мукачеві. З собою вони мали сумку, в якій правоохоронці виявили відмичку та крадені речі.

В ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що у чоловіків був ще один спільник – 34-річний мешканець обласного центру.

Всіх трьох фігурантів затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання Ужгородського відділу поліції.

Поліцейські підозрюють чоловіків у скоєнні чотирьох крадіжок, вчинених з помешкань мукачівців, також перевіряється їх причетність до інших крадіжок скоєних на території області.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу.

Досудове розслідування триває.

https://zakarpatpost.net