Іршавчанин убив батька

45-річний мешканець Іршави вирішив перевиховати батька. Чоловік, перебуваючи у стані сп’яніння, так лупцював 80-річного старенького, що той віддав Богу душу.

Про це повідомили zakarpatpost.net  у відділі  комунікації Закарпатської поліції.

Вчора ввечері до відділу поліції у Іршаві звернулися лікарі місцевого медичного закладу. Вони повідомили про те, що ними констатовано насильницьку смерть місцевого пенсіонера. Труп було виявлено за місцем проживання.

На місці події правоохоронці затримали сина потерпілого. Він був п’яним і поводився доволі агресивно, намагався робити опір стражам порядку і пробував втекти.

Аби приборкати підозрюваного, його затримали і одягнули на руки кайдани.

Під час огляду помешкання поліціанти знайшли тіло загиблого дідуся. Труп знаходилося на ліжку. На ньому було видно численні тілесні ушкодження, нанесені вбивцею.

Як вдалося з’ясувати правоохоронцям, трагедія трапилася близько 17 години. Син старого повернувся напідпитку з роботи. Між ним та батьком почався конфлікт. Під час сварки п’яний чоловік почав бити пенсіонера, удари наносив і руками і ногами. Лупцював усюди, куди лише міг… аж поки дідусь не помер.

Наразі підозрюваного у вбивстві іршавчанина затримано. Вирішується питання про взяття його під варту на період досудового розслідування. А відповідатиме він перед законом за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу (Умисне вбивство).

zakarpatpost.net