В Ужгороді прибирають ялинку на площі Кирила і Мефодія

У цьому році Ужгород зустрічатиме Новий рік особливо гарним. Лісові красуні, святкова ілюмінація, затишно оздоблені кав’ярні та прикрашені вітрини магазинів створюють затишок та атмосферу свята.

А 22 грудня працівники підрядної організації почали прибирати живу ялинку біля ТЦ «Україна».

  • Міський голова просив директорів шкіл та підприємців долучитися до оздоблення обласного центру Закарпаття, святково прибрати прилеглі території,- розповіла zakarpatpost.net прес-секретар  Ужгородської міської ради Алла Кохан. – Тож наразі гірляндами причепурюють хвойне дерево на площі Кирила і Мефодія. На площі Петефі ялинку також буде прибрано гірляндами, як і торік.

Самі ужгородці не приховують подив та захоплення.

– Під час зимових свят таким гарним місто ще не було. Приємно, що довкола нас буде така краса, – ділиться думками місцева мешканка Ярина Деяк.

– У цьому році в нас багато туристів. Стільки не було в попередні роки. Радію, що столицю Закарпаття  вони побачать у всій красі: освітленою, святково нарядженою та казковою, каже ужгородець Віктор Попович.

Слід зазначити, що zakarpatpost.net раніше писав про те, що не завадило б причепурити ялинку на площу Кирила і Мефодія. І зараз таки віриться, що перед Новим роком трапляються дива. У будь-якому разі дійсно приємно що місто над Ужем зустрічатиме 2017 рік таким гарним.

zakarpatpost.net