Придбати ялинку в Ужгороді можна за 100 гривень

Це дешевше, ніж у райцентрах області. Наприклад, у Берегові середньої висоти лісова красуня коштує 120-140 гривень, у Хусті – 150-350, а в Ужгороді можна знайти і за сотню, і за 110, і за 120 гривень.

Останні дні торгівля хвойними деревами в обласному центрі Закарпаття активізувалася. Для торгівлі ялинками в місті мерія виділила аж дванадцять місць.

Як раніше повідомляв zakarpatpost.net, купити символ зимових світ можна на вулиці Василя Балога (І.Ваша) – вулиці Вілмоша Ковача (Белінського) біля ринку, на Бородіна – навпроти ринку “Альбіон”, на Заньковецької – навпроти та біля ринку ТОВ “Новий ринок”, на Легоцького – навпроти ТЦ “Токіо”, на Підградській – біля автовокзалу “Ужгород АС-2”, на Кирила та Мефодія – біля ТЦ “Україна”, на Загорській – біля ринку ДП “Шанс”, на Андрія Палая (Тельмана) – ринок ТОВ “Нива”, на Оноківській – біля будинку №22, на Закарпатській, 28 – біля магазину ПП “Борислав 2001”, на Фединця – біля будинку №5, а також у Центральному – навпроти ТЦ “Плаза”.

Крім того, в цьому році можна, як у столиці, або в країнах Європи взяти ялинку напрокат, або придбати зелене насадження у горщику.

zakarpatpost.net