Москаль заявляє, що на Закарпатті немає «автономістських настроїв»

За словами голови Закарпатської ОДА,  автономістські настрої на Закарпатті існують тільки в хворобливій уяві російських шпиків.
Геннадій Москаль на своїй офіційній сторінці закликав СБУ жорстко реагувати на спроби деяких українських інтернет-ресурсів підігрувати російським спецслужбам у інформаційній війні проти України

– На Закарпатті немає жодних «автономістських настроїв», які так старанно намагаються зобразити російські інформагентства, – заявляє Геннадій Москаль. – На їхні потуги можна б узагалі не звертати уваги, якби деякі вітчизняні видання не передруковували фейкові повідомлення про «автономні економічні стосунки Закарпаття із сусідніми регіонами», «вимоги Закарпатської облради про автономію», «Збори русинів-автономістів» і т.д.

Фальшивки створюються на знеособлених і маргінальних інтернет-ресурсах тільки для того, щоб стати «джерелом» для інформаційних вкидів, які організовують російські спецслужби. До речі, організовують безграмотно або, як кажуть у тій же Росії, – «совершенно топорно», вигадуючи події й перекручуючи факти, яких не було.

Я доручив Закарпатському обласному управлінню Служби безпеки України з’ясувати, чи не стоїть за інформаційними вкидами хтось із нашої області. Закликаю й центральний апарат СБУ жорстко реагувати на спроби деяких наших інтернет-ресурсів підігрувати російським спецслужбам у інформаційній війні проти України.

https://zakarpatpost.net