На Іршавщині молодиця обікрала пенсіонерку

Група швидкого реагування та слідчо-оперативна група Іршавського відділення поліції оперативно встановили особу та розшукали жінку, яка підозрюється в крадіжці продуктів з підсобного приміщення пенсіонерки в селі Горбок, повідомили zakarpatpost.net у відділі комунікації Закарпатської поліції.

Вчора, 26 грудня, на службу «102» надійшло повідомлення від 60-річної мешканки села Горбок Іршавського району, яка повідомила, що вночі невідомі проникли на її подвір’я та викрали харчові продукти з підсобного приміщення. Співробітники Іршавського відділення поліції на місці події встановили, що в ліню кухню крадії потрапили через вхідні двері, пошкодивши вхідний замок. Правоохоронці з’ясували, що до цього злочину може бути причетна жінка, яка часто навідувалася до пенсіонерки та знала про наявність великої кількості продуктів перед святами у потерпілої.

Поліція розшукала підозрювану, викрадені продукти у неї вилучено. Злочин вчинила 25-річна місцева мешканка. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

zakarpatpost.net