Від Дня святого Миколая до Водохреща: Оксана Марченко і Віктор Медведчук більше 20 років радують дітей Закарпаття

Напередодні Нового року вихованці дитячих садків і шкіл Закарпаття отримали більше 4 тисяч подарунків від відомого політика Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко.
Подарунки були передані й в церкви та монастирі. Ось уже понад 20 років подружжя радує маленьких закарпатців, а діти завжди із задоволенням чекають на привітання своїх відомих і щедрих гостей.

19 грудня в святковому настрої учні Підполозянської школи на Воловеччині зустріли депутата Воловецької райради Мирослава Щербея, який прийшов не з порожніми руками. Народний обранець передав дітям солодкі подарунки від Віктора Медведчука та Оксани Марченко. Поздоровлення від подружжя отримали і школярі Жденієво.

Підтримка з боку зоряної пари не обмежується лише новорічними презентами, що позитивно позначається і на навчальному процесі. «У нас пройшли районні олімпіади, є 22 призери, є переможці олімпіад», – з гордістю розповідає Іван Далекорей, директор Жденіевської школи.

Подарунки від відомого подружжя отримали також дитячі садки та школи сіл Верхня Грабівниця, Латірка, Тишів, Копачів, Розтока, Перехресний, Буковець, Кичерний і Щербовець. У кожному навчальному закладі відвідувачів із непідробною радістю зустрічали діти з їх щирими посмішками.

«Завдяки спонсорам, депутатам і голові сільради ми з кожним роком покращуємо свої матеріальні умови. Тому наш садок розвивається. У нас 40 діток, і ми забезпечені всім необхідним», – розповіла журналістам Ольга Понзель, завідуюча Підполозянським дитсадком.

За словами завідуючої, день святого Миколая і дні перед Новим роком для дітей Воловеччини завжди особливі – Віктор Медведчук і Оксана Марченко не забувають про подарунки для них ось уже 20 років!

«Незважаючи на те, що акція триває вже понад 20 років, щороку діти з нетерпінням чекають саме новорічних свят. І завжди запитують мене, чи будуть подарунки», – каже Людмила Фельбаба, помічниця депутата Воловецької районної ради.

Вручення подарунків, яке вже багато років організовують Віктор Медведчук і Оксана Марченко, не закінчується Днем святого Миколая, може тривати й до середини січня.

https://zakarpatpost.net