Десятирічний школяр із Іршавщини хотів зарізати товариша

Співробітники Іршавського відділення поліції з’ясовують обставини нанесення тяжких тілесних ушкоджень за допомогою ножа 10-річним хлопцем, повідомив zakarpatpost.net відділ комунікації Закарпатської поліції, 

Вчора, 18 січня, до поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря приймального відділення Іршавської районної лікарні про те, що до них каретою швидкої допомоги доставлено 11-річну дитину. Хлопчика медики забрали з села Собатино з колото-різаними тілесними ушкодженнями в області ребер справа, ззаду.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що під час суперечки між постраждалим та 10-річним мешканцем Собатина, останній вийняв ніж та завдав удар у грудну клітку свого опонента. Нападника розшукав дільничний інспектор, він знайшов дитину в лісі у гірській місцевості, де неповнолітній переховувався від правоохоронців.

З місця події вилучено ніж, довжиною 23 см та направлено на експертизу. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 121 Кримінального кодексу України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження. Потерпілий зараз знаходиться на лікуванні у хірургічному відділенні Іршавської районної лікарні.

zakarpatpost.net