15 років чоловік їв собак у Миколаєві

На дачі у нього виявлено гори кісток і шкур.
У Миколаєві волонтери КП “Центр Захисту Тварин” врятували собак від шкуродера, який протягом 15 років ними харчується.

Про це йдеться на сторінці центру в Фейсбуці. У повідомленні наголошується, що в центр надійшла колективна заява від мешканців будинку з вул. Казарського 1г. Люди розповіли, що в їхньому будинку проживає людина, які вбиває і їсть собак.
“З 2002 року сусідка миколаївця б’є на сполох, щоб привернути увагу до проблеми. Місяць тому шкуродер викрав її таксу. Ще й загрожує розправою всім, хто допомагає тваринам. За словами сусідів шкуродер (Дмитро) пристає до дітей, катає їх на мопеді і водить до себе на дачу “, – йдеться в повідомленні.
Співробітники підприємства виїхали на місце, щоб ознайомитися з ситуацією і спробувати поговорити з Дмитром. Викликали наряд поліції (3 рази). Разом з патрульними безрезультатно намагалися достукатися до квартири, пишуть “Весті“.

“Поліція підтвердила, що з квартири йде трупний запах. Викликали ще один наряд, а другий наряд викликав слідчого. Жителі розповіли, що багато жахи Дмитро творить на дачі, яка знаходиться недалеко від будинку (СВТ Схід). Було прийнято рішення йти туди” , – наголошується в заяві.
Відразу по приходу до дому, на голос відгукнулася собака такса, яка гавкала з вікна. Мабуть, почула господиню.

“Територія дачі Дмитра в буквальному сенсі виглядає, як шкуродерня. Сміття, мішки, всюди шкури різних тварин. Черепа рогатої худоби, нутрощі великих тварин, кров, антисанітарія і купа невідомого мотлоху. Безліч приміщень і загорож. У різних місцях, не призначених для проживання собак, перебували ланцюги з нашийниками, кров. На дачі проживали (якщо так можна сказати)три дорослі собаки і два цуценята. Жили вони в нелюдських умовах (і далеко в не собачих). Чим вони харчувалися відомо лише Дмитру. У присутності патрульної поліції співробітники КП “Центр Захисту Тварин” вилучили всіх собак “, – йдеться в повідомленні.
Таксу передали господині. За словами свідків, сусідів, собак годували кров’ю і сирими нутрощами корів, які Дмитро здобував на бойні. На нашийнику однієї з собак, був дріт, що натирав йому шию.

“Навіть, з урахуванням морозу, запах гнилі і падла був всюди. Більше того, люди розповіли, що на дачі проводилися різного роду ритуали, де вбивали собак і купалися в їх крові. Слідчий зафіксував правопорушення, вислухав очевидців, прийняв соту або тисячну заяву… 5 собак зараз знаходяться на КП “Центр Захисту Тварин”. Собаки перелякані , але дозволяють себе погладити. Їх визволили  без будь-яких підручних засобів. Оскільки працювали екстрено. Їх перевірить лікар, а в подальшому будемо шукати їм будинок “, – повідомили співробітники центру.

zakarpatpost.net