Від кого закривають уночі Хустський парк відпочинку?

Відкритий  торік оновлений  парк  відпочинку став для мешканців міста справді радісною і знаковою подією, на яку хустяни чекали десятиліттями.

Хоч атракцій там досі й немає, проте мами з дітьми постійно гуляють парком,  милуються природою та  просто відпочивають від суєти. Та й, до речі, слід віддати  належне працівникам установи, адже прочищено парк від снігу краще за багато міських вулиць.

У кінці минулого року про парк знову заговорила громадськість – там відбулося урочисте відкриття нової системи «Вільний WiFi та безпечне місто». Справа в тому, що в парку встановили надсучасні камери відонагляду та систему WiFi, а ще – кнопки тривожного виклику, натиснувши на які можна повідомити про злочин. Та й розквартировано територію для відпочинку поруч із відділом поліції та СБУ.

Утім… вночі парк чомусь закривають на ключ. Для чого? Від кого? Не відомо!  Про це, зокрема, повідомила депутат міської ради Наталія Дубчак.

«Зроблений для хустян, і від хустян закритий! Вже декілька днів поспіль увечері прогулююсь біля нашого парку. Хотілося на санчатах проїхатись парком, адже світло світить, але парк закритий. Цікаво, для кого воно світить??? Більше 50 світильників ( в яких лампи очевидно не діодні, або інші економки) увімкнено, гроші в нікуди пропадають … а для кого??? Якщо для хустян і гостей міста парк закритий!!!» – наголосила пані Наталія.

Дивно, адже коли не працює освітлення на одному з ліхтарних стовпів у місті, на працівників, що займаються обслуговуванням мережі вуличного освітлення, часом доводиться чекати місяцями…

Тож логічно пояснити ситуацію з парком важко.

zakarpatpost.net