Москаль заявив, що правоохоронцям соромно зізнаватися що було під час перестрілки у Княжичах

Голова Закарпатської ОДА розповів виданню «Апостроф» деякі деталі перестрілки в Княжичах 4 грудня минулого року, в результаті якої загинули п’ятеро правоохоронців.

– Про події в Княжичах, я знаю не зі слів Авакова й слів Генпрокуратури, – наголошує Геннадій Москаль. – Думаю, що насправді їм просто соромно розповісти, що сталося. Чому злочинцям дали можливість виїхати? Вони поміняли одні машини, інші, а коли їх затримали, то вкрадені гроші кудись пропали. Чи то по дорозі в поліцію, то чи ще десь, але чомусь усі мовчать.

Ну, і другий момент. Коли приїхала держохорона, вони ж забрали алкоголь і все, що було в будинку, а коли приїхала поліція, то один із них зробив попереджувальний постріл, щоб попередити своїх. У тому, що я говорю 99% правди, може, просто якісь нюанси я упустив. Потім вже почалася безладна стрілянина, яка й призвела до жертв. Ну, хто це вам скаже, хто зізнається, що ми дійшли до такого? Гроші втратили, співробітники загинули, грабіжників упустили. Їх уже взяли, коли розгорівся скандал. Ніхто не хоче зізнатися, як воно було насправді. Я відразу сказав, що не могла ця стрілянина початися з нічого. Моя думка, що тих, кого затримали, просто прикривали, і ніхто не збирався їх затримувати, – повідомила zakarpatpost.net прес-служба Закарпатської ОДА.

zakarpatpost.net