У Мукачеві чоловік мало не добив стареньку матір

У Мукачеві 47-річний чоловік наніс тілесні ушкодження своїй 71-річній матері. Кривдника затримано. Він уже має судимість за аналогічний злочин, а тепер йому знову загрожує кримінальна відповідальність, повідомляє zakarpatpost.net відділ комунікації Закарпатської поліції.

Поліції про факт побиття 71-річної жінки повідомили у Мукачівській лікарні. Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження потерпілій спричинив її 47-річний син.

В ході слідства стало відомо, що син з матір’ю проживають удвох. Чоловік вже не вперше вчиняє з матір’ю сварки і піднімає на неї руку. Того дня, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, в ході черговоі сварки він знову побив матір.

Потерпіла перебуває у неврологічному відділенні лікарні, її кривдника затримала поліція.

Цей чоловік раніше уже був засуджений за те, що зламав під час бійки іншому мукачівцю щелепу. За це відсидів у в’язниці три роки.

Тепер він знову опиниться на лаві підсудних. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

 zakarpatpost.net